Hvorfor købe en Fifi Sunshine hund

HVORFOR KØBE EN HVALP FRA KENNEL FIFI SUNSHINE?Fordi hvalpene er født og opvokset inden i huset og ligesom de øvrige hunde er de en del af familien.

 

Fordi vi aldrig har mere end et kuld af gangen. Derved sikre vi os at der altid er tid til hvalpene og vi kan være sikre på at, hvalpene er sunde og raske, samt hver enkelt bliver præget og socialiseret rigtigt.

 

Fordi hvalpene fodres med Oliver´s, der er et kvalitets foder, som indeholder alle de ting, hvalpen har behov for. (læs mere på http://www.olivers.dk/ )

 

Fordi hvalpene fra starten får rig mulighed for at gå på opdagelse i huset og i haven samt "udsættes" for dagligdagens ting så som: Børn, voksne, andre hunde, køretur, vand, støvsugeren, vaskemaskinen etc. Endvidere bliver hvalpene præget på vildt.

 

Fordi udvælgelsen af den helt rigtige hvalp som, du og din familie skal leve sammen med de næste 10- 15 år, er et samarbejde mellem dig som køber - der ved hvilken type hund du ønsker og os som opdrætter der går mellem hvalpene til daglig og derved kender deres forskellige personligheder.

 

Fordi der med hvalpen når den flytter hjem til dig og din familie, følger en pakke bestående af:

•-hvalpens DKK stambog

•- Sundhedsattest

•- DKK´s købs aftale

•- Hvalpe foder

•- Bogen "Tillykke med hvalpen"

•- ½ års. medlemskab af DRK.  (Gælder kun for nye  medlemmer) 


Fordi hvalpen inden afhentning (8 uger) foruden ovenstående, er bleven chippet og registeret i dansk hunde register. Den har gennemgået en grundig sundhedsundersøgelse hos dyrlægen og har fået ormekur.

Fordi vi anser sundhed for vigtigt i et seriøst avl og vi derfor anbefaler at du får hvalpen røntgenfotograferet på hofter og albuer når den er mellem 1 og 1½ år gammel. På denne måde kan vi bedst muligt sikre os et sund opdræt og derved give dig en rask hund.
Fordi vi stiller krav til dig som hvalpe køber. En hvalp her fra kennelen skal først og fremmest være en del af familien, den skal have en varieret hverdag og ikke sidde i en hundegård dagen lang. Den skal elskes og holdes af, passes og plejes så den får det gode hunde liv den har fortjent.

 

 

Skal din nye hund være en Fifi Sunshine hund?   


så kontakt os på 

                                           

kontakt@fifisunshine.dk   


eller 


Tlf. 22542502